Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Chrome, Safari, Edge eller Firefox.

Zone klubbmodeller


Prolight 3K

Prolight 3K-serien representerar det absoluta toppskiktet av innebandyklubbor och används av många elitspelare runt om i världen. Skaften är tillverkade i 100% lättviktskolfiber som vävts i en viss teknik som inte bara är snygg men också gör skaftet otroligt starkt och lätt. Tack vare den innovativa kolfibertekniken väger Prolight 3K-klubborna minimalt. 

Olika bladmodeller finns tillgängliga för att passa olika spelstilar, från hårda skott till precisa passningar. 

Du hittar våra aktuella Prolight-modeller här

 

Airlight

Airlight-serien erbjuder klubbor av högsta kvalitet för spelare som söker en lätt och kraftfull klubba. Skaften är tillverkade av 100% premiumkolfiber och man har även lagt stora ansträngningar på design och utseende av klubban. Inte så konstigt att Airlight är en av de  absolut populäraste skaftserierna på marknaden, och har varit det länge! 

Se våra olika modeller av Airlight här


Air

Air-serien har varit en trotjänare i Zone's sortiment länge och innehåller många av deras bästa skaft. Många modeller i innovativ design inom Light, Ultralight och Superlight-konceptet. Air-serien har något för alla, oavsett spelnivå eller personlig stil. 

Du hittar aktuella Air-modeller här. 

 

Composite

En klubbserie riktad mot den lägre prisnivån med skaft tillverkade av 100 % glasfiber. Serien passar perfekt för juniorer och spelare som söker en högkvalitativ klubba med modern design utan att spräcka budgeten.

Du hittar aktuella Composite-modeller här. 

 

Air Jr

Zone's klubbsortiment för de yngsta spelarna med klubbor i 100% glasfiber och stort fokus på design. Kommer med Zuper-bladet, ett allsidigt blad som passar de flesta spelartyperna. Perfekt när man ska lära sig spela innebandy. 

Du hittar aktuella Air Jr-modeller här. 

 

Se hela vårt utbud av innebandyklubbor från Zone här

Spara 10% på ditt första köp!

Ta del av de nyheter före alla andra, få exklusiva erbjudanden och förtur till rean genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Varukorg

Grattis! Du har nu fri frakt Handla för ytterligare 499 kr och få FRI FRAKT!
Inga fler produkter finns att köpa