Köp- och leveransvillkor

Betalningsalternativ

Betalning med kort

Innebandy24 erbjuder säker kortbetalning med VISA och Mastercard i samarbete med Shopify Payments. Shopify Payments är PCI-kompatibelt (Payment Card Industry Data Security Standard). Det innebär att de uppfyller de hårda säkerhetskrav för korthantering som ställs samman av de internationella varumärkena Visa, Mastercard mm.

Innebandy24 accepterar alla kort associerade med VISA och Mastercard utfärdade i Sverige. Ingen kortinformation hanteras eller sparas hos Innebandy24.

 

Leveranstid

Normal leveranstid är ca. 2-5 dagar.

 

Leveransmetod

Vi skickar beställningar som postpaket med DHL och MTD Early Bird. Vi levererar till adresser i Sverige. Vi tar inget ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar på grund av fraktbolaget. Innebandy24.se är en del av det svenska företaget Innebandy24 AB och har sålt Innebandy-produkter sedan 2010. Det belopp som anges i vår webbutik är alltså det du betalar.

 

Frakt

Fraktkostnaden för beställningen är 69 kr. Detta sker automatiskt i webbutiken och fraktkostnaden beräknas i kassan. Vid beställningar över 499 kr är frakten gratis.

 

Garanti och reklamation

Vi på Innebandy24 är auktoriserade återförsäljare för alla märken vi erbjuder till försäljning. Detta inkluderar fullständiga garantier för alla våra produkter. Kunden står för eventuella fraktkostnader i de fall reklamationen inte godkänns. Vi följer konsumentköplagen. Om du har andra frågor om garanti och reklamationer, kontakta kundtjänst: info@innebandy24.se


Ångerrätt

Hos oss på Innebandy24 har du rätt att ångra köpet utan att ange skäl inom 60 dagar. Du har därför 60 dagars ångerfrist från det att du mottagit varan.

Ångerfristen går alltså ut 60 dagar efter att du mottagit din vara. För att du ska kunna använda dig av ångerrätten innan tidsfristen går ut räcker det att du meddelar oss att du avser att använda den via mejl, telefon eller brev. Vi behöver inte ha fått varan i retur inom 60 dagar, däremot måste du som köpare returnera varan så snart som möjligt efter att du meddelat att du kommer att utöva ångerrätten.

Om du ångrar köpet i enlighet med villkoren ovan kommer vi att återbetala alla betalningar vi har fått från dig för de varor du vill returnera. Återbetalningen kommer att ske utan onödiga förseningar och i alla fall senast 14 dagar från den dag vi mottagit varan i retur. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för den återbetalning som du har använt för det första köpet, om du inte uttryckligen har kommit överens med oss ​​om något annat. Återbetalningen kommer i alla fall inte att medföra några utgifter för dig som köpare.

Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål är undantagna från ångerrätten.

Värt att nämna är att du som köpare står för returfrakten om du ångrar köpet inom 60 dagar från mottagandet av försändelsen. Du ska alltså betala de direkta kostnaderna för att returnera varan. Om du kontaktar oss innan returen skickar vi en returfraktsedel till en kostnad av 69 kr.

 

Rätt att inspektera föremålet

Du som konsument har rätt att undersöka produkten för att se vilka egenskaper och funktioner den har. Detta kan t.ex. handla om att öppna originalförpackning med kläder och skor för att prova dem, men du behöver inte använda kläderna eller skorna.

Vi anser inte heller att man behöver provspela innebandyklubban eller ta bort plasten på skaftet för att undersöka det. Skulle du göra detta, eller på annat sätt använda en vara på ett sätt som inte är nödvändigt och som är köpt av oss, har vi som säljare rätt att göra en skälig värdeminskning. Beroende på produkt kan värdeminskningen bli betydande om produkten har använts.

 

Skadat paket och ej uthämtat paket

Om du upptäcker skador på paketet ska du omedelbart meddela posten eller annan transportör och fylla i en skadeanmälan. Ta inte tillbaka ett skadat paket! Om du inte upptäcker skadan innan du öppnar paketet, och skadan är av sådan karaktär att den kan bero på Postens eller transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och fylla i en skadeanmälan. Om en tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, kontakta oss.

Om du inte hämtar ut en beställd försändelse innan den skickas tillbaka till oss (ca 1 månad för paket, ca 14 dagar för brev) fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med beställningen.

 

Integritetslagen

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med gällande bestämmelser i integritetslagen.