Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Chrome, Safari, Edge eller Firefox.

Oxdog klubbmodeller


Ultimatelight HES

Oxdogs näst lättaste innebandyklubba. Ett av världens lättaste innebandyskaft tillverkat i HP2700 (high pressure carbon) gör det här till en innebandyklubba med hypersnabb reaktion i spelets olika moment. Detta resulterar i att du får snabbare skott och passningar.

Skaftet på denna innebandyklubba finns både i runt och ovalt utförande. Innebandyklubbans tunna skaft ger en god känsla och bra grepp i handen. En seniorklubba som passar dig som spelar mycket och vill ha det bästa på marknaden.

På klubban sitter FSL MBC2-bladet. Precis som skaftet är detta bladet ett av marknadens lättaste. De två karbonplatterna i bladet ger en ökad styvhet i skottögonblicket samt gör det lättare. Bladet står emot alla typer av skott och har en skön känsla vid dribblingar och passningar.

Denna klubban kommer ge dig som spelare ett kraftfullt skott, snabba passningar och lätta dribblingar. En innebandyklubba som är i topp i spelets alla moment och som passar spelare på alla positioner.

Klubban finns tillgänglig i 96 och 101 cm


Hyperlight HES

Innebandyklubban som tagit världen med storm. Denna modell är idag världens mest sålda lättvikts-innebandyklubba. Skaftet är tillverkat i HP2500 (high pressure carbon). Det här är innebandyklubban för spelare som vill ha det allra bästa och inte är beredda att kompromissa på något. En innebandyklubba som gynnar spelare på alla positioner.

På denna klubban sitter Optilight-Bladet i MBC-plast. Ett blad med lagom skållning för att kunna skjuta hårt och samtidigt ha en skön och smidig teknik. MBC-plasten i bladet ger en lätt och mjuk känsla vid dribblingar. På detta innebandyblad finner du en kolfiberskiva i bladets bakre del. Den förstärker bladet vid skottögonblicket samt gör att bladet blir lättare.

Klubban har ett tunt skaft som reducerar vikten men också ger spelaren en en skön känsla när man håller den i handen. Flexen på klubban är 27. Det är en flex som främst passar seniorspelare men kan även användas av äldre juniorer.

Klubban är tillgänglig från 92 till 103 centimeter.


Ultralight HES

En välbalanserad innebandyklubba som används av mängder spelare på elitnivå. Denna innebandyklubba har en oerhört fin balans vilket gör att den är väldigt lättspelad. Den upplevs varken som för tung eller för lätt. Klubban är tillverkad i kolfiber vilket gör att den får en väl anpassad vikt.

På klubban sitter FSL MBC2-bladet. Precis som skaftet är detta bladet ett av marknadens mest välbalanserade. De två karbonplattorna i bladet ger en ökad styvhet i skottögonblicket samt gör det lättare. Bladet står emot alla typer av skott och har en skön känsla vid dribblingar och passningar.

Årets modell är i en snygg design i färgerna vit och guld. Detta är en innebandyklubba som kommer att få dig att sticka ut på planen. 

Klubban finns från 87 till 103 cm och i flex mellan 25-31. Detta gör att denna klubbmodell finns tillgänglig för både senior och juniorspelare.


VX HES

Innebandyklubban för dig som vill göra mål. Denna klubba är utvecklad för att ge dig ett kraftfullare men också snabbare skott utan att behöva göra avkall på pricksäkerheten.

Triad-X-formen sänker kicken för bästa skjutprestanda. Skaftet på klubban är tillverkad med HES - High Energy Shaft-teknologin. Detta resulterar i att klubban har en god balans och får bra energi vid skottögonblicket.

På denna klubban sitter Avox-bladet. Ett blad med en öppen vinkel som är speciellt anpassat för skott. Bladet är förstärkt med kolfiberplatta för ökad kraft och precision.

Flexen på denna klubba är 27 vilket gör att klubban främst är anpassad för seniorspelare.

Finns i 101 och 103 cm.


Sense HES

Prisvärd innebandyklubba. En perfekt klubba för dig som vill få en hög prestanda till ett lite lägre pris jämfört med Oxdogs andra modeller. En riktigt bra allround klubba. Denna klubban ger dig en bra vikt, bra balans och en snygg design.

På denna klubban sitter Optilight-Bladet i MBC-plast. Ett blad med lagom skållning för att kunna skjuta hårt och samtidigt ha en skön och smidig teknik. MBC-plasten i bladet ger en lätt och mjuk känsla vid dribblingar. På detta innebandyblad finner du en kolfiberskiva i bladets bakre del. Den förstärker bladet vid skottögonblicket samt gör att bladet blir lättare.

Detta är en innebandyklubba som är tillgäglig för alla spelartyper då den finns i flera olika längder. Finns från 87 till 103 cm men även som extra lång i 108 cm.

Flex 25 - 30.


Sense Light

Innebandyklubba speciellt framtagen för barn och yngre spelare. Klubban har ett mjukt skaft som är Sweoval. Detta skaftet ger en perfekt känsla dina händer med de bästa delarna från både rund och oval form kombinerade.

På denna innebandyklubba sitter Optilight-bladet i MBC-plast. Ett blad med lagom skållning för att kunna skjuta hårt och samtidigt ha en skön och smidig teknik. MBC-plasten i bladet ger en lätt och mjuk känsla vid dribblingar. Den mjuka känslan i bladet gör sig bra i en juniorklubba som denna.

Klubban finns i 82 cm och 31 Flex.


Fusion Light

Här får man mycket innebandyklubba för pengarna. Innebandyklubban som finns i flest varianter från Oxdog. En rund klubba som är anpassad för skott men som samtidigt inte tappar kvaliteten i spelets andra moment. Årets design på denna klubba är stilren i färgerna vitt och guld.

Finns i storlekar och flex som passar både junior och seniorspelare. Den längsta modellen som är 103 cm är även Oxdogs styvaste klubba med en flex på endast 32, perfekt för den som verkligen trycker ned klubban i golvet när skotten avlossas.

Seniorklubban har Avox-bladet. Ett blad med en öppen vinkel som är speciellt anpassat för skott. Juniorklubban har Block-bladet. Ett blad som är mindre, lättare och anpassat för barn.

Klubban är tillgänglig i längder från 55 till 103 cm.

 

Se hela vårt utbud av innebandyklubbor från Oxdog här

Spara 10% på ditt första köp!

Ta del av de nyheter före alla andra, få exklusiva erbjudanden och förtur till rean genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Varukorg

Grattis! Du har nu fri frakt Handla för ytterligare 499 kr och få FRI FRAKT!
Inga fler produkter finns att köpa